Sitemap

canyoning nice
canyoning proche de Nice
canyoning Verdon

Canyoning Vésubie

De canyon van de Bollène

Deze canyon van de Bollène, op 50 kilometer van Nice, staat bekend om zijn enorme natuurlijke glijbanen. U gaat door een beboste omgeving. Deze canyon is erg gevarieerd. Hij wordt in het bijzonder gewaardeerd door mensen die sprongen en sensaties zoeken.

De canyon van de Bollène duurt 4 uur. U zult de begeleider van de tocht ontmoeten op de parkeerplaats van de Dorgane. Raadpleeg onze kaart om de ontmoetingsplaats. Vanaf €75 p.p.

Deze tocht is wegens regelementatie beschikbaar voor maximaal 8 personen per gediplomeerde coach.

De canyon van Peira

Peira is de enige plaats waar u aan canyoning kunt doen in de Vésubie. Het is een avontuur geschikt voor liefhebbers van grote hoogtes. U kunt abseilafdalingen doen vanaf tot aan 50 meter hoogte. Het dal van de Peira biedt u een uitzonderlijke omgeving, typisch voor het achterland van Nice.

Nadat u zich bij de coach hebt gevoegd op de ontmoetingsplaats begint de tocht met 1 uur wandelen naar het begin van de canyon. Daarna zult u beginnen met het afdalen van deze fantastische canyon vlakbij Nice. Vanaf €80 p.p.

De organisatie van de tocht vereist groepen van kleine aantallen.

canyoning Nice

Organisatie.

Neem contact op om te reserveren. We spreken een plaats en tijd af met een gediplomeerde begeleider. In de tarieven zijn de aanwezigheid van de begeleider en het lenen van het materiaal inbegrepen.

U zult zwemkleding mee moeten nemen om onder het wetsuit aan te doen en sportschoenen. Neem ook een kleine picknick mee. Hij moet kunnen passen in onze waterdichte verpakking.

Contact: contact form of 06.88.76.72.68.

canyoning vers nice